Om mig

Ægte Råd er en lille gruppe mennesker, der gerne vil sætte fokus på aktiviteter og praktisk fællesskab, hvori vi med gode råd og erfaringer kan styrke og støtte hinanden.

Vidste du, at de fælles grund værdier i vore verden incl. vores grundlov tager udgangspunkt i de ti bud, som har eksisteret i mere end 3000 år? Selv om nogle må smile ad det, bekræfter videnskaben dog i dag, hvor højt aktuelt og vigtigt disse regler er for det moderne menneske. De stammer fra dybe kilder fordi deres opfinder er ingen ringere end livets skaber og menneskehedens fader.

Hans motiv? Grænseløs kærlighed til alle mennesker. Med udgangspunkt i denne kærlighed til hele den menneskelige befolkning, håber vi at denne hjemmeside og vores tilbud kan være med til at inspirere dig i din hverdag, så du også kan sprede de gode principper til andre.

Vi henvender os både til unge, der har brug for ny inspiration, nye oplevelser på vandet og måske gode råd i livet og ægtepar med større livserfaring, der mærker hvordan man kan glide lidt fra hinanden uden egentlig at ville det.

Og husk, det er dig og dine ønsker og behov, der er i fokus. Du vælger frit, hvad målet skal være.

Har til formål

  • At Fungere som livsstilsrådgiver, facilitator og coach – inspirere, støtte og videre give ægte råd med udgangspunkt i den enkeltes værdier, styrker og potentialer.
  • At bruge naturens virkemidler til at skabe gode relationer, genopbygge brudte forhold, selvværdet og håbet for fremtiden.
  • at viderebringe de gode råd vi har fra vor Skaber – på tværs af religioner og religiøse grupperinger.
    Således mødes alle lige uanset race, nationalitet, og religiøs overbevisning. Der tages udgangspunkt naturens love for et godt liv.
  • At formidle kærlighed og opmuntring så det står klart, at du/vi er elsket og værdsat uanset hvor og hvem du/vi er.

Hør vindens susen

ÆgteRåd tager udgangspunkt i alt det gode, vi finder i naturen og fra naturens skaber. Mange kender roen og det smukke, vi finder ude i naturen. VI kender også alle vinden og dens egenskaber. Hvor hård den kan være, når vi kæmper os imod en storm, hvor blid den kan være en sommerdag, hvor vi mærker den sagte brise og solens stærke stråler.

Som sejler, hvad enten det er på en lille båd i en mindre sø, eller på en større båd på havet, har du lært at bruge vinden, og udnytte dens kraft. Både i medgang og i modgang. Du har også lært respekt for havet og at sætte grænser for dig selv og dine, når det ikke er forsvarligt at lægge fra land.

I ÆgteRåd kan du lære at bruge vejr og vind positivt, fx som styrmand eller gast på en båd, men mest af alt handler det om den mentale læring, der sætter dig i stand til at blive en bedre styrmand:

  • i dit eget liv,
  • i din egen familie,
  • sammen med din gruppe.

 

Se nærmere på Aktiviteter eller ring og fortæl mig om dine ønsker og behov, og hør nærmere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.….