Om os

HVEM ER VI?Ægte Råd er en lille gruppe mennesker, der gerne vil sætte fokus på aktiviteter og praktisk fællesskab, hvori vi med gode råd og erfaringer kan styrke og støtte hinanden.


Vidste du, at de fælles grund værdier i vore verden incl. vores grundlov tager udgangspunkt i de ti bud, som har eksisteret i mere end 3000 år? Selv om nogle må smile ad det, bekræfter videnskaben dog i dag, hvor højt aktuelt og vigtigt disse regler er for det moderne menneske. De stammer fra dybe kilder fordi deres opfinder er ingen ringere end livets skaber og menneskehedens fader.

Hans motiv? Grænseløs kærlighed til alle mennesker. Med udgangspunkt i denne kærlighed til hele den menneskelige befolkning, håber vi at denne hjemmeside og vores tilbud kan være med til at inspirere dig i din hverdag, så du også kan sprede de gode principper til andre.

 

Vi henvender os både til unge, der har brug for ny inspiration, nye oplevelser på vandet og måske gode råd i livet og ægtepar med større livserfaring, der mærker hvordan man kan glide lidt fra hinanden uden egentlig at ville det.

Og husk, det er dig og dine ønsker og behov, der er i fokus. Du vælger frit, hvad målet skal være.

 

 

vil vi gerne gøre dig bekendt med de til dels glemte, men alligevel meget virkningsfulde pricotte helseprincipper som fører til et sundere og mere afbalanceret liv. Fortsæt læsningen og lad dit liv blive forandret til det positive!

HoldlederKENNETH GAMBORG


``